Wandelen met lotgenoten

De 215e wandeltocht  van de Stichting Omgaan met Angst vindt plaats op zaterdag
1 februari 2020.
De tocht is bedoeld voor angstpatiënten met hun partners en/of vrienden, die behoefte hebben om op een gezellige en ongedwongen manier lotgenoten te ontmoeten.

De wandeling start om 13.30 uur op de parkeerplaats tegenover Café De Holle Eik, Baron de Selysstraat 4 in Houthem. Na afloop biedt de Stichting je een drankje aan en kun je eventueel op eigen kosten nog wat eten en/of drinken.  

De wandeltocht van circa 7,5 km met hellingen voert ons langs het prachtige kasteel St. Gerlach en door het Ravens- en Kloosterbosch. De wandeling is ook geschikt voor de minder geoefende wandelaar, mits in goede conditie en voorzien van stevig schoeisel. Houd er rekening mee dat er ook honden meelopen.

Deelname aan de wandeling is gratis en je hoeft je niet van te voren aan te melden. De tocht gaat vrijwel altijd door, ook bij slecht weer. Alleen bij extreme weersomstandigheden wordt de wandeling afgelast. Raadpleeg bij twijfel onze Facebookpagina. Zorg dat je op tijd aan de start bent want er wordt niet gewacht.            

Nadere informatie over de wandeling is op te vragen via info@omgaanmetangst.nl 

of telefonisch bij de heer Ahsmann op nummer 088 - 506 94 13.

Stichting Omgaan met Angst

 

Foto’s en impressies van eerdere wandelingen zijn te zien op de Facebookpagina van de Stichting Omgaan met Angst