ONTMOETING MET LEVENDE BOEKEN

Tijdens deze bijeenkomst, die Stichting Omgaan met Angst op dinsdag 3 december organiseert, leest u geen boeken, maar mensen. Interessante mensen, die u in het dagelijks leven niet snel spreekt. Klopt het wat we denken over mensen op basis van de buitenkant wel met de werkelijkheid?

Iemand met angst, familie van mensen met angst, mensen die herstellende zijn van angsten en lotgenoten, zitten klaar om hun levensverhaal te vertellen. In een open gesprek waarin alles gevraagd en besproken kan worden.

Net als in een gewone bibliotheek waar boeken toegang geven tot onbekende werelden, biedt deze bijeenkomst ook de mogelijkheid in de belevingswereld van een ander te stappen. We gaan er vanuit dat iedereen vooroordelen heeft. Bewustzijn is dan belangrijk. Zodra u zich bewust bent van bepaalde vooroordelen die u heeft kunt u anders handelen. Door mensen uit verschillende leefwerelden met elkaar in contact te brengen leert u van elkaar. Het leidt tot een bijzondere uitwisseling van gedachten en vaak tot wederzijds begrip.

Voor wie is de bijeenkomst bedoeld?

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die open wil staan voor het leven van een ander.

Meer informatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 3 december 2019 van 19.30 -21.30 uur in het Ruweel, Malbergsingel 62 in Maastricht.

Aanmelden is niet nodig.