Wandelen met lotgenoten

Zaterdag 20 januari: wandeling stichting Omgaan Met Angst.

Op zaterdag 20 januari kunt u weer deelnemen aan een wandeling van de stichting Omgaan met Angst. De wandeling is bedoeld voor angstpatiënten, hun partners en vrienden.

De wandeling is uitgezet rond Maasbracht. Tijdens deze wandeling lopen we langs de Vlootbeek, komen dan langs de Maas met de waterkracht centrale en gaan dan richting de Clauscentrale.

Wandeling voor angstpatiënten

De wandeling is ook geschikt voor de minder geoefende wandelaar en gaat ongeacht de weersomstandigheden door. We starten om 13:30 uur vanaf Buitenverblijf Mispadenhof, Hofstraat 25, Brachterbeek/Maasbracht.

Na afloop is er gelegenheid om samen nog wat te drinken en/of te eten. Er zijn geen kosten aan de wandeling verbonden. Kunt u door onvoorziene omstandigheden niet op tijd aanwezig zijn bel 088-5069413  - de heer Ahsmann, dan wordt er even op u gewacht.

Stichting Omgaan met Angst

De stichting Omgaan met Angst organiseert al jaren wandelingen speciaal voor angstpatiënten, hun partners en/of vrienden. Ze komen tegemoet aan de behoefte om op een gezellige en ongedwongen manier lotgenoten te ontmoeten. Iedere derde zaterdag van de maand worden ze in Midden-Limburg georganiseerd.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Ahsmann via info@omgaanmetangst.nl of 088-5069413. U kunt ook een kijkje nemen op de website www.omgaanmetangst.nl of de Facebookpagina.