Wandelen met lotgenoten

De 198e wandeltocht  van de Stichting Omgaan met Angst vindt plaats op zaterdag 5 mei 2018. De tocht is bedoeld voor angstpatiënten met hun partners en/of vrienden, die behoefte hebben om op een gezellige en ongedwongen manier lotgenoten te ontmoeten.

Deze keer maken we een prachtige en vrijwel vlakke wandeling van zo’n twee uur over goed begaanbare veldwegen en paden rond Schimmert.

De wandeling is ook geschikt voor de minder geoefende wandelaar, mits in goede conditie en voorzien van stevig schoeisel. Houd er rekening mee dat er ook honden meelopen.

De wandeling start om 13.30 uur op de grote parkeerplaats van Eetcafé en Partycentrum Mareveld aan de Mareweg 23 in Schimmert. Ga op tijd van huis want er wordt niet gewacht. We vertrekken stipt om 13.30 uur. Na afloop biedt de Stichting je een drankje aan en kun je eventueel op eigen kosten nog wat eten en/of drinken.  

Deelname aan de wandeling is gratis. De tocht gaat vrijwel altijd door, ook bij slecht weer. Alleen bij extreme weersomstandigheden wordt de wandeling afgelast. Raadpleeg bij twijfel onze Facebookpagina.          

Nadere informatie over de wandeling is op te vragen via info@omgaanmetangst.nl of telefonisch op nummer 088 - 506 94 13 (dhr. Ahsmann).

We hopen op een grote opkomst.

Stichting Omgaan met Angst

 

Foto’s en impressies van eerdere wandelingen zijn te zien op de Facebookpagina van de Stichting Omgaan met Angst.