Wandelen met lotgenoten

De 202e wandeltocht  van de Stichting Omgaan met Angst vindt plaats op zaterdag 3 november 2018. De tocht is bedoeld voor angstpatiënten met hun partners en/of vrienden, die behoefte hebben om op een gezellige en ongedwongen manier lotgenoten te ontmoeten.

De wandeling start om 13.30 uur op de grote parkeerplaats naast het kerkhof aan de Slagboomsweg in Nuth. Na afloop biedt de Stichting je een drankje aan en kun je eventueel op eigen kosten nog wat eten en/of drinken.  

Het is een bijzonder mooie wandeling van ruim 7 km over goed begaanbare verrassende paadjes en veldwegen met enkele hellingen. De wandeling is ook geschikt voor de minder geoefende wandelaar, mits in goede conditie en voorzien van stevig schoeisel. Houd er rekening mee dat er ook honden meelopen.

Deelname aan de wandeling is gratis. De tocht gaat vrijwel altijd door, ook bij slecht weer. Alleen bij extreme weersomstandigheden wordt de wandeling afgelast. Raadpleeg bij twijfel onze Facebookpagina. Houd rekening met de werkzaamheden aan de Buitenring, dus plan je route van te voeren en ga op tijd van huis. Kun je desondanks door onvoorziene omstandigheden niet op tijd aan de start zijn, bel dan 06 - 211 52 395 en er wordt even op je gewacht.           

Nadere informatie over de wandeling is op te vragen via info@omgaanmetangst.nl of telefonisch op nummer 088 - 506 94 13 (dhr. Ahsmann).

Stichting Omgaan met Angst

 

Foto’s en impressies van eerdere wandelingen zijn te zien op de Facebookpagina van de Stichting Omgaan met Angst.