12,5 jaar Stichting Omgaan met Angst en 200ste wandeling

Op zaterdag 1 september vieren wij het 12,5 jarig bestaan van de Stichting Omgaan met Angst. Dat doen wij met een wandeling en na afloop met een gezamenlijk diner in Kasteel Limbricht. Het is niet zo maar een wandeling, het is toevallig ook nog eens de 200ste keer dat wij met lotgenoten wandelen. Reden te meer voor een bescheiden feestje voor angstpatiënten met hun partners en/of vrienden.

De wandeling start om 13.30 uur op de parkeerplaats van Landgoed Kasteel Limbricht,  Allee 1 6141 AV Limbricht.   

Zoals altijd hebben wij ook nu weer een prachtige en redelijk vlakke wandeling voor u voorbereid van om en nabij de twee uur. De wandeling is ook geschikt voor de minder geoefende wandelaar, mits in goede conditie en voorzien van stevig schoeisel. Houd er rekening mee dat er ook honden meelopen.

Wilt u deelnemen aan deze wandeling met aansluitend diner dan dient u zich in te schrijven. Wij vragen hiervoor een bijdrage van € 5,- per persoon. 

Inschrijven kan door dit bedrag voor 24 augustus te storten op bankrekening NL74RBRB0931120713 ten name van de Stichting Omgaan met Angst, onder vermelding van de namen van de deelnemers. Bent u vegetariër, geef dat dan bij uw inschrijving aan. Zonder inschrijving kunt u helaas niet deelnemen.

De tocht gaat altijd door, ongeacht de weersomstandigheden. Kunt u door onvoorziene omstandigheden niet op tijd aan de start zijn, bel dan 06 - 211 52 395 en er wordt even op u gewacht.       

Nadere informatie over de wandeling is op te vragen via info@omgaanmetangst.nl of telefonisch op nummer 088 - 506 94 13 (dhr. Ahsmann).

Stichting Omgaan met Angst

 

Foto’s en impressies van eerdere wandelingen zijn te zien op de Facebookpagina van de Stichting Omgaan met Angst.